Home > Blogs > Overstap naar BBKWmediation

Overstap naar BBKWmediation

13 februari 2020
Overstap naar BBKWmediation

Per 1 februari jongstleden heb ik me aangesloten bij BBKWmediation, een nichekantoor dat is gespecialiseerd in arbeids- en zakelijke mediation.

Het kantoor biedt het beste uit twee werelden: de professionaliteit en kwaliteit van een groot kantoor gecombineerd met de flexibiliteit en persoonlijke betrokkenheid van een eigen praktijk.

Het vak van mediator staat momenteel enorm in de belangstelling, de concurrentie groeit en ik wil me graag blijven ontwikkelen. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een samenwerkingspartner. De keuze is gevallen op BBKWmediation omdat het een gerenommeerd kantoor is met jarenlange ervaring in het hanteren en helpen oplossen van zakelijke conflicten. Er is veel kennis aanwezig en ik had meteen een goede klik met de andere mediators. We delen dezelfde passie en ideeën over het vak zodat we elkaar scherp kunnen houden, aanvullen en versterken.

Ik heb er alle vertrouwen in dat ik met mijn ervaring en expertise een goede bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van BBKWmediation en heb er enorm veel zin in!

Hoewel het voor mij een grote stap is, zal er voor mijn cliënten weinig veranderen. Ook bij BBKWmediation staat kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit voorop. Verder blijf ik mijn werkzaamheden vanuit mijn kantoor in Naarden uitvoeren en ook mijn telefoonnummer blijft hetzelfde: 06 18 945 960. Wel heb ik vanaf nu een nieuw mailadres: renken@bbkwmediation.nl.

BBKWmediation

Ook geïnteresseerd in mediation?
Maak een afspraak
© 2020 Aletta Renken Mediation