Disclaimer

Deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. AR Mediation kan echter niet instaan voor de foutloze en/of ononderbroken beschikbaarheid en het functioneren van de website. In voorkomende gevallen verzoeken wij je melding te maken van fouten of niet beschikbaarheid zodat kan worden gezorgd voor correctie of herstel. Je kunt daarvoor contact opnemen met Aletta Renken op telefoonnummer +31 618 945 960 of per mail: info@alettarenken.nl.

De informatie op de website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze website bevat verwijzingen en hyperlinks naar andere websites. Deze zijn opgenomen ter informatie van haar bezoekers en te goeder trouw geselecteerd. AR Mediation geeft geen garantie noch aanvaardt enige aansprakelijkheid met betrekking tot de beschikbaarheid of inhoud van de betreffende websites.

De inhoud en vormgeving van de website is beschermd door auteursrecht. Deze kan daarom zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AR Mediation niet worden gebruikt, gekopieerd, enzovoorts.

Home Disclaimer